hyra läkare, hyra doktor

Hyra läkare

Kvalitetssäkrad läkarbemanning

Du som uppdragsgivare inom vård och omsorg får av OmsorgsPoolen hjälp med att hyra läkare. OmsorgsPoolen arbetar med kvalitetssäkrad läkarbemanning i Sverige.

Vi har en strukturerad och noggrann urvalsprocess som medför att samtliga våra uthyrda läkare är kompetenta och väl lämpade för uppdraget. I urvalsprocessen gör vi även en behörighetskontroll.

Garanti och personlig kontakt

Som leverantör av läkarbemanning är det viktigt för oss att motsvara och t.o.m överträffa förväntningarna. Därför tar vi alltid ansvar för att ni som uppdragsgivare blir nöjda. För att följa upp vårt arbete har vi ett kvalitetssystem som säkerställer att ni som uppdragsgivare har en konsult som alltid kan leverera.

OmsorgsPoolen har en personlig kontakt med alla uppdragsgivare och ser till att det fungerar bra för alla parter. Om en läkare inte uppfyller förväntningarna garanterar vi snabbt en ersättare. Våra uthyrda läkare har alltid tillgång till handledning och kompetensutveckling.

Om oss som leverantör

Vi som arbetar inom OmsorgsPoolen har sedan 2011 specialiserat oss på att arbeta med rekrytering och bemanning gentemot framförallt offentlig sektor men även mot privata aktörer. Vi har själva lång erfarenhet av arbete inom utbildning- och omsorgssektorn och har ett äkta engagemang för att arbeta med människor.

Du når oss alla dagar i veckan och vi finns alltid tillgängliga för dig. Vid förfrågan om ett specifikt uppdrag garanterar vi ett svar inom maximalt ett dygn om vi omgående har en konsult tillgänglig, alternativt när vi beräknas ha det.

Du får med vår hjälp bra kontroll på dina kostnader, genom flexibla bemanningslösningar övergår delar av dina fasta personalkostnader till rörliga och du kan anpassa kostnaderna utifrån behovet.

Arbeta som läkare

Är du läkare och intresserad av att arbeta som konsult?

Läs mer

Vill du att vi hör av oss?

3 + 12 =

 

Kvalitetssäkrad bemanning utifrån en strukturerad och noggrann urvalsprocess.